Új, személyre szabható Web'n'Walk

Vágólapra másolva!
Személyre szabható tartalmakat és beállításokat, közvetlenebb iWiW- és email-elérést vagy kedvenc tv-adónk azonnali kapcsolását is biztosítja többek közt a T-Mobile kibővült web'n'walk portálja.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile már ismert web'n'walk-szolgáltatásával a mobilok kijelzőjén kényelmesen szörfölhetünk a neten - akár útközben is. Az arra alkalmas készülékekkel többnyire egy gombnyomással megtekinthető a web'n'walk portál, amely december 1-jétől számos újdonsággal, funkcióval segíti a felhasználókat.

A web'n'walk megújult portálja ugyanis ezentúl a PC-ken elterjedt, úgynevezett widgeteken keresztül a felhasználó igényei szerint testre szabható. Emellett újdonságként a keresőkben megszokott címsor segíti a navigációt: így egyszerűbben be lehet írni a kívánt honlap URL-jét. A portál, ha kell ezeket a címeket egy ideig eltárolja, így az utoljára látogatott oldalak egyben kedvencekként is megtekinthetők az előzményekből.

Fontos újítás még a testre szabható "Kedvenceim" funkció, amellyel a portál nyitóoldalának több eleme szabadon alakítható. A felhasználó könnyen rendezheti témák szerint a neki fontos információkat. A várható időjárást saját régiónkra bontva, 3 napra előre is megtudhatjuk. Szintén hasznos a tv-műsor funkció, amelyben a választott 3 tv-csatorna aktuális műsora olvasható, és elérhetők a port.hu adatbázisa alapján frissülő információk is. Hasonló elven működik az adott színház- és moziműsor is. Az RSS-olvasóval az internetes portálok és kedvenc oldalak legfontosabb újdonságai és hírei követhetők nyomon.

Szintén új az iWiW-modul. Ezzel naprakészen követhető iWiW-profil állapota, rögtön kiderül, ha valaki ismerősnek jelölt vagy üzenetek küldött, de természetesen a felhasználó egy gombnyomással az iWiW teljes mobilos felületét is megnézheti. Az email-eszköztár segítségével azonnal hozzáférhetők az új levelek is.

A T-Mobile megújult web'n'walk portálja és az internetoldalak a Net csomagok, így a mobilos böngészéshez ajánlott Net 30 és Net 80 előfizetése, 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén most 2 teljes hónapig havi díj nélkül böngészhetők.