Olcsóbban telefonálhatnak a síelők

Vágólapra másolva!
A T-Mobile 2011. január 1. és március 31. között kedvezményes roamingtarifákat kínál a téli sportturizmus több kedvelt célországában.
Vágólapra másolva!

Huszonöt százalékkal olcsóbban indíthatnak hívásokat és küldhetnek sms-eket Ausztriából, Németországból, Olaszországból, Szlovákiából és Szlovéniából Magyarországra a T-Mobile ügyfelei. A január elseje és március 31-e közti téli roaming kedvezmény a hívások fogadására is érvényes, az adatforgalomért azonban teljes árat kell fizetni. A kedvezmény igénybevételének feltétele annak előzetes aktiválása. A kedvezmény az aktiválás időpontjától kezdve 2011. március 31 éjfélig él, és az adatforgalom mellett videohívásra sem vonatkozik.

A kedvezmény igénybevételéhez egyszeri aktiválás szükséges, melyet a T-Pontok valamelyikében, a telefonos ügyfélszolgálaton, sms-ben vagy a t-mobile.hu-n lehet elvégezni. Sms-ben történő aktiválás esetén mind havidíjas előfizetéssel, mind Domino kártyával rendelkező ügyfeleiknek akár belföldről, akár külföldről a +SI szót kell küldeniük a 1430-as telefonszámra, ha telefonon keresztül kívánnak intézkedni, akkor Domino kártyásoknak belföldről a 1777, külföldről a 30/3444-740 telefonszámot kell tárcsázniuk, havidíjas előfizetéses ügyfeleknek pedig belföldről a 1430, külföldről a 30/3444-888 számot. Az aktiválás belföldről a 1430-as és a 1777-es számon minden esetben díjmentes. Amennyiben külföldről indítják az aktiváló SMS-t, vagy hívják az ügyfélszolgálatot, abban az esetben a számlázás a roaming díjszabásnak megfelelően történik. A sikeres aktiválásról az ügyfelek minden esetben, az aktiválási módnak megfelelő visszaigazolást kapnak.

Domino kártyás ügyfeleknek az aktiváláshoz legalább 1125 Ft-nyi egyenleggel és aktív roamingszolgáltatással kell rendelkezniük. A kedvezmény a havidíjas, Domino díjcsomagot használó, valamint a kisvállalkozói díjcsomagot használó üzleti ügyfelek számára elérhető.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.