Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Androidra is megjelent a uTorrent

Vágólapra másolva!
A népszerű BitTorrent-kliensprogram béta verzióban már Google Androidot futtató táblagépekre és okostelefonokra is elérhető. A szoftverrel közvetlenül az eszközökre lehet letölteni többek közt filmeket és zenéket.  
Vágólapra másolva!

A letöltőklienst a BitTorrent cég adta ki, számítógépes változatai a legnépszerűbbnek számítanak a felhasználók között. Torrentezést biztosító megoldások ugyan eddig is léteztek Androidra, de a hivatalos program - egyelőre béta verzióban - csak most vált elérhetővé.

A uTorrent program Android 2.1-es vagy annál újabb verziójú operációs rendszereken futtatható, és az alapvető letöltési funkciók mellett az egyes torrentoldalakon elérhető RSS hírcsoportokkal való automatikus letöltést is lehetővé teszi.

Forrás: Bittorrent inc
Innen lehet letölteni az androidos uTorrent béta verzióját

A praktikusan wifin használható, de 3G-n vagy 4G-n is működőképes programban beállíthatók különböző letöltési korlátozások is. A szoftverbe épített fájlkereső még elég fapadosan működik, várhatóan a végleges verzióban ezt is tovább fogják fejleszteni. A szoftver a Google Play szoftverboltjából ingyenesen letölthető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről