Mégis marad reklámmentes az Ello

ello közösségi oldal social network
Az Ellon nincs szükség valódi név megadására
Vágólapra másolva!
Az Ello elindította a zene- és videomegosztást a hírfolyamon, ezzel együtt a reklámok is megjelentek, de ezeket egyetlen kattintással kiírthatjuk a közösségi oldalról.
Vágólapra másolva!

Az Ello levélben értesítette a felhasználókat, hogy mától zene- és videofájlokat is megoszthatunk a hírfolyamon, ahogy a külső oldalakról, így a Youtube, Vimeo, DailyMotion, SoundCloud és Mixcloud linkjeit is ki lehet végre posztolni.

Jönnek a reklámok, vagy mégse?

A hír hallatára sokan felkapták a fejüket, hiszen a tavaly szeptemberben indult közösségi oldal egyebek közt azzal kampányolt a Facebook ellen, hogy reklámmentes felületet biztosít az oda regisztrálóknak. Ehhez képest a külső médiatartalmakkal a hirdetések is bekúsznak az Ellóra.

A fejlesztők azonban a zene- és videolinkek megosztásával együtt egy új beállítást is elérhetővé tettek, így egy kattintással eldönthetjük, akarunk-e olyan tartalmat látni, amely hirdetést tartalmaz, vagy sem.

Letilhatjuk a reklámokat Forrás: Ello

A beágyazás első tesztelésre remekül működik, a zene- és videofájlokat, linkeket egyszerű, letisztult módon jeleníti meg a bejegyzésekben.

Csitult a tavalyi roham

Az Ellót indulását követően megrohamozták a felhasználók: tavaly szeptemberben óránként negyvenezren regisztráltak. Az első hónapban elérte az egymilliós felhasználói számot, további három millióan várakoztak, hogy regisztrálhassanak, fel is kellett függeszteni a meghívók kiküldését. Azóta a roham kissé alábbhagyott, ugyanakkor októberben 5,5 millió dollárt kapott a portál kockázati tőkebfektetésként azoktól, akik hiszen a közösségi oldalban.

Az Ellón nincs szükség valódi név megadására Forrás: Origo

Ugyan még csak béta verzióban üzemel a szájt, sok minden akadozik vagy nem működik, mint a keresés is. A fejlesztők ígérete szerint ugyanakkor még idén elkészül a mobilalkalmazás is, hogy okostelefonon és tableten is könyebben elérjük barátainkat.