Paul McCartney sok kis dallal készült Valentin-napra

Paul McCartney 2014
(FILES) A picture taken on April 19, 2014 shows English musician Paul McCartney performing during the opening concert of his "Out There" tour in Montevideo. Paul McCartney is extending a world tour with nine dates in Europe, including an emotional return to the Beatles' native Liverpool and a headline appearance at Denmark's Roskilde Festival. The 72-year-old British icon will play his first shows in his native country since 2012 with three shows in May in London, Birmingham and Liverpool, he said in a statement March 6, 2015. AFP PHOTO / MIGUEL ROJO
Vágólapra másolva!
A híres zenész a Skype-pal együtt készült egy kis Valentin-napi meglepetésre.
Vágólapra másolva!

A Skype-nak szerzett zenét Paul McCartney, a Beatles egykori tagja. A cég még tavaly, az emoji-őrületre reagálva hozta létre saját animált hangulatjeleit, az úgynevezett "mojikat".

Valentin-nap alkalmából most

újabb ilyen mojik jelentek meg, melyekhez McCartney zenei aláfestést is készített.

A figyelmességben nem is igazán Skype új fejecskéi az érdekesek, hanem hogy McCartney egyáltalán elvállalta a felkérést.

A sztár elmondta, hogy a szokatlan feladat végül nagy kihívásnak bizonyult, de nagyon élvezte a munkát. Összesen tíz moji hangulatjelhez készített zenei aláfestést, melyek egyenként öt másodpercesek.

Az új Mojik mindjárt legfölül vannak a szerelmes hangulatjelek közt Forrás: Origo

Az új hangulatjeleket már ön is kipróbálhatja: elég az alkalmazásban a szívecske ikonra nyomni, és már elő is jönnek a McCartney dallamaival megszólaló kedves animációk.