A Vodafone új előfizetői elfelejthetik a roamingdíjakat, a cég pluszban a csomagok adatkereteit is megnövelte.

A Vodafone minden új számlás előfizetőjének eltörli az uniós roamingdíjakat április elsejétől. Az újonnan bevezetett csomagokkal az ügyfelek ugyanúgy használhatják a készüléket az EU területén, mint Magyarországon – jelentette be Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Az új tarifákkal az üzleti és lakossági előfizetők extra költségek nélkül elérhetik az EU Roaming szolgáltatást, amivel a belföldi feltételekkel megegyezően lehet telefonálni, mobilnetezni az unióban. Érvényes Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén is. 

Így alakulnak a csomagokForrás: Vodafone

A csomagok másik újdonsága, hogy az adatkereteket sok esetben megduplázta a Vodafone, vagy jelentősen növelte. A korábbi előfizetők ezekre díjmentesen válthatnak, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül - azaz nem kell új szerződést kötni, elég jelezni valamilyen csatornán az igényünket.

Ezt az ügyfélszolgálaton kívül a mobilos Vodafone alkalmazásban is meg lehet tenni. Nemcsak a drágább Red, de a Go csomagok előfizetői is élhetnek az új kedvezmény lehetőségével.