Az LG robotokkal támadja be Las Vegast

lg
The LG name brand logo at the LG booth before the opening of the 2010 International Consumer Electronics Show, January 6, 2010 in Las Vegas, Nevada. CES, the world's largest annual consumer technology tradeshow, runs from January 7-10. AFP PHOTO / Robyn Beck / AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Az LG Electronics a Las Vegas-i CES 2017 szakkiállításon fejlett robotikai megoldásokat is bemutat a szakmai közönségnek. A robotika várhatóan a szórakoztató elektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz.
Vágólapra másolva!

Az LG robotikai megoldásai a kifinomult analitikai megoldások alkalmazásával képesek bonyolult környezetben is eligazodni, kiszámítani az egyes feladatok teljesítéséhez vezető leghatékonyabb és legeredményesebb utat, így téve minden kapcsolódási ponton egyszerűbbé a felhasználók mindennapi életét.

Az LG január 4-én mutatja be a legújabb megoldásait a robotika terén Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

Most először jelennek meg az LG HOM-BOT robotporszívójában alkalmazott egyedi technológiai újításokon is túlmutató fejlesztések a mesterséges intelligenciával felszerelt, nem takarítási célú, otthonainkban, közterületen és közösségi használatú helyiségekben is használható robotokban.

  • Az LG otthoni használatra szán "Hub Robot" megoldása egyesíti az okosotthon-központ funkciót a személyi asszisztensi szolgáltatásokkal.
  • Egy másik, szintén a CES 2017 kiállításon bemutatott robot az automatikus kiskert- és kertápolási szolgáltatások előfutára lesz.
  • Az LG robotkínálatában megtalálhatóak lesznek a közösségi használatú helyiségekbe, például repülőterekre vagy szállodákba szánt kereskedelmi megoldások is, amelyek még jobb felhasználói élményt biztosítanak majd az utazóknak.

Az LG új robotkollekciója a vállalat CES-en megrendezendő sajtótájékoztatóján mutatkozik majd be, január 4-én helyi idő szerint reggel 8:00 órakor a Las Vegas-i Mandalay Bay Resort and Casinóban.

A robotokat január 5. és 8. között az LG pavilonjában is kiállítják (Központi Épület/Central Hall #11100) a Las Vegas Convention Center épületében.