Viber matricák és csevegőrobot is segíti a Szigetlakókat

viber, sziget
Ha a mobilodat akarod bámulni a Szigeten, az sem lesz uncsi.
Vágólapra másolva!
A Viber elindította legújabb kampányát a Sziget Fesztivállal együttműködésben. Július elejétől ingyenesen elérhetők a „Crazy Sztickerz by Sziget" animált matricák és a Sziget publikus profiljának csevegőrobotja, David, aki „fesztivál concierge" -ként segíti a Szigetlakókat az egyhetes rendezvény alatt.
Vágólapra másolva!

A Sziget és a Viber többek között bulizó unikornisokkal, zenélő majmokkal és különböző vicces kifejezésekkel próbálja feldobni a hangulatot azok számára, akik nem elégednek meg a koncertekkel és tombolás közben (vagy előtte-unánna, helyette). Nekik csak annyi a dolguk, hogy letöltik a Sziget „Crazy Sztickerz by Sziget" ingyenesen elérhető matricacsomagját.

Ha a mobilodat akarod bámulni a Szigeten, az sem lesz uncsi. Forrás: Origo

A színes figurák bővített tárháza mellett David, a Sziget Viber publikus profiljának csevegőrobotja is új munkakört kapott: fesztivál concierge-ként már jegyrendelésben, későbbiekben pedig az aktuális programokban és időjárás előrejelzésében is segít a rendezvényre látogatóknak.

A Sziget Fesztivál és a Viber együttműködése tavaly indult, és sikerességét bizonyítja a 2016-os matricák közel 1,5 milliós letöltése és 8 milliós megosztása.

„A Sziget mindig is igyekezett új megoldások felé fordulni, azokat felhasználni a fesztiválkommunkációban" – mondta Kádár Tamás a Sziget Szervezőiroda vezetője. „Most elsőként mi alkalmazunk a Viberen animált fesztivál matricát, ami Magyarországon is egyedülinek számít" – tette hozzá Kádár.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!