Úton az androidos Chrome 62

2017.10.31. 10:07

Végre megtekinthetőek az elmentett jelszavak.

A számítógépes Google Chrome 62-vel körülbelül párhuzamosan elkészült a böngésző mobilos kiadásának legújabb főverziója is. A szokásosnak megfelelően kell némi idő a tényleges elérhetővé válásához, az androidos eszközöket használók többsége csak a következő napokban tudja majd telepíteni a Play Áruházon keresztül.

A kép csak illusztrációForrás: Google

A szokásos hibajavításokon és reszeléseken túl két érdekes funkciót is kapott az androidos Chrome 62. A pusztán kényelmi újítással kezdve az adatforgalom csökkentését aktivált felhasználók mostantól az alkalmazás főmenüjéből is tájékozódhatnak majd a megspórolt megbájtok mennyiségéről. Ennél hasznosabb, hogy a Chrome 62-ben egy koppintással megtekinthetőek, vágólapra másolhatóak az elmentett jelszavak.

Ez akkor lehet hasznos, ha például valamikor a múltban már regisztráltunk egy webszolgáltatásba, majd később az androidos kliensprogramjának telepítése után be szeretnénk jelentkezni, de már elfelejtettük a jelszót. A számítógépes Chrome esetében ilyenkor meg lehet tekinteni a jelszótárolóba elmentett jelszót, ám a böngésző mobilos kiadása eddig nem adott erre lehetőséget.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!