Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Kiszivárgott képen az LG G7 ThinQ

lg g7 thinq okostelefon android
Ha minden igaz, akkor így néz ki az LG G7 ThinkQ
Vágólapra másolva!
Május másodikán fog bemutatkozni a csúcsmobil.
Vágólapra másolva!

Az LG már évek óta csak küszködik az okostelefonos piacon, a fogyasztók valahogy nem képesek nagy számban lelkesedni a készülékeiért. A jelek szerint idénre sem készült olyan mesteri terv a cégnél, amellyel sikerült volna változtatni a kellemetlen helyzeten, sőt: január közepén a mobilos részleg idei G7 csúcskészülékével annyira elégedetlen volt az LG legfelsőbb vezetése, hogy visszaküldte azt a tervezőasztalra. Emiatt az eredeti tervektől eltérően a Mobile World Congress-en még csak zárt ajtók mögött tudta mutogatni a cég, bejelentve nem lett a mobil.

Ha minden igaz, akkor így néz ki az LG G7 ThinkQ Forrás: Android Headlines

Persze ami késik, az nem múlik: a dél-koreai mobilgyártó közölte, hogy a LG G7 ThinkQ-et május másodikán fogja bemutatni. Ezenfelül csak annyit árult el a telefonról, hogy mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkcionalitások is lesznek benne (szokás szerint rendkívül tág értelemben kell venni a mesterséges intelligenciát), valószínűleg a V30S ThinkQ modelljében lévő újításokat kapja meg a G7 is.

Az Android Headlines forrása szerint a fenti képen már a készülék végleges változata látható, az eredetileg piacra dobni kívánt modell kijelzője még bevágásmentes volt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről