Remek újítást kap az androidos Chrome

okostelefon, családi vállalkozás
Mid section of businessman texting on smartphone in city
Vágólapra másolva!
Gyorsabban bezárható lesz egy füst alatt az összes fül.
Vágólapra másolva!

Az androidos Chrome általánosságban véve jól használható, de azért van még mit csiszolni rajta, hogy gyorsabban és kényelmesebben használhatóvá váljon. A belátható jövőben egy ilyen fejlesztést készülnek bevezetni benne az illetékesek, az újdonság már nyilvános tesztelési fázisban van.

Forrás: Cultura Creative/Franek Strzeszewski

Az újítás keretében a Google újragondolta a böngésző megnyitott füleket mutató lapját. A felület új változatában a kijelző aljára került az ikonokat és a lenyíló opciómenüt tartalmazó kezelősáv, így a többség számára könnyebbé válhat a kezelőszervek használata.

Így néz ki az új fülválasztó felület, a bal alsó sarokba bekerült az összes megnyitott fül bezárására szolgáló gyorsgomb Forrás: Android Police

Ami van ugyanilyen fontos, hogy az új dizájntól kezdve lehetőség nyílik az összes megnyitott böngészőfül gyors bezárására, az erre szolgáló gomb a kijelző bal alsó sarkába került.

Az összes fül egy füst alatti bezárására egyébként most is lehetőséget ad a Chrome, csak épp elrejtették az opciót a felület jobb tetején lévő, lenyíló menübe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!