Egyre biztosabb, hogy négyzetes kameraszigetet kapnak az iPhone XI mobilok

Vágólapra másolva!
Az Olixar már le is gyártotta a kameraszigetre illeszthető védőüvegeit, mind a három verziót.
Vágólapra másolva!

A pletykáknak és szivárgásoknak hála kezdett egyértelműnek tűni, hogy a következő Apple iPhone készülékek négyzetes kameraszigetet kapnak, amelyet a bal felső sarokba helyeznek el.

Most itt van az újabb bizonyíték minderre. A kiegészítőkkel és tokokkal foglalkozó Olixar már le is gyártotta az iPhone XI modellek kameraszigeteire illeszthető védőüveget. Konkrétan három verziót, a három különböző új iPhone-hoz. Emellett az iPhone XI Max képernyővédője is előkerült, és már előrendelhető a Mobile Fun UK-n keresztül.

Forrás: Mobile Fun UK

A brit kereskedő videóban is megmutatta ezeket a termékeket, és elárulta, hogy az Olixar újdonságai már sorozatgyártásban vannak, és megvásárolhatóak – tehát a gyártó teljesen biztos a dolgában.

A látottak alapján az iPhone XI és iPhone XI Max azonos kameraelrendezést kapnak, míg az iPhone XIR eggyel kevesebb lencsével dolgozhat. A harmadik lencse a drágább modelleknél egy 120 fokos, ultraszéles megoldás lehet. A négy-LED-es vaku is erősödik.

Bár általában az ilyen korai szivárgásokat nem lehet komolyan venni, az Olixar kiszivárgott termékei többnyire mindig hitelesek.