Pár napig ingyen játszható lesz a Civilization VI

2019.02.09. 10:07

Nagyon el akarja adni a magyarokat hozó kiegészítőt a Firaxis.

A 2K és a Firaxis Games bejelentették, hogy a Sid Meier's Civilization VI ingyenesen játszható lesz 2019. február 11-14. között a Steamen, méghozzá a Gathering Storm kiegészítő február 14-i megjelenése alkalmából. Ez a játék többek közt a magyarokat is elhozó, második kiegészítője.

Mátyás király vezeti a magyarokat a Civilization VI: Gathering StormbanForrás: Firaxis Games

Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által készített Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, amiben a játékosok egy olyan birodalmat próbálhatnak meg felépíteni, ami kiállja az idő próbáját.

A Gathering Storm keretében bemutatkozik egy aktív bolygó, ahol a geológia és a klimatológia egyedi és új kihívásokat teremt, valamint a Világkongresszus és a Diplomáciai Győzelem is. A játékosok új Műszaki Projekteket építhetnek meg, menedzselhetik városaik megújuló és nem megújuló energiaforrásait, valamint egyeztethetnek a világ többi vezetőjével a Világkongresszuson a természet dinamikus erői állította kihívásokon való felülkerekedésről.

Az új kiegészítő kibővíti a Technológia és Állampolgár fákat egy jövőbeli korszakkal, nyolc új civilizáció kilenc új vezetőjével, új Diplomáciai Győzelem feltételekkel, számos új egységgel, kerülettel, csodával, épülettel és sok mással.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!