Pár napig ingyen játszható lesz a Civilization VI

civilization vi gathering storm videojáték
Mátyás király vezeti a magyarokat a Civilization VI: Gathering Stormban
Vágólapra másolva!
Nagyon el akarja adni a magyarokat hozó kiegészítőt a Firaxis.
Vágólapra másolva!

A 2K és a Firaxis Games bejelentették, hogy a Sid Meier's Civilization VI ingyenesen játszható lesz 2019. február 11-14. között a Steamen, méghozzá a Gathering Storm kiegészítő február 14-i megjelenése alkalmából. Ez a játék többek közt a magyarokat is elhozó, második kiegészítője.

Mátyás király vezeti a magyarokat a Civilization VI: Gathering Stormban Forrás: Firaxis Games

Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által készített Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, amiben a játékosok egy olyan birodalmat próbálhatnak meg felépíteni, ami kiállja az idő próbáját.

A Gathering Storm keretében bemutatkozik egy aktív bolygó, ahol a geológia és a klimatológia egyedi és új kihívásokat teremt, valamint a Világkongresszus és a Diplomáciai Győzelem is. A játékosok új Műszaki Projekteket építhetnek meg, menedzselhetik városaik megújuló és nem megújuló energiaforrásait, valamint egyeztethetnek a világ többi vezetőjével a Világkongresszuson a természet dinamikus erői állította kihívásokon való felülkerekedésről.

Az új kiegészítő kibővíti a Technológia és Állampolgár fákat egy jövőbeli korszakkal, nyolc új civilizáció kilenc új vezetőjével, új Diplomáciai Győzelem feltételekkel, számos új egységgel, kerülettel, csodával, épülettel és sok mással.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!