A jövő héten debütálhat a Diablo IV

gamestar diablo iv videojáték
A kérdéses hirdetés
Vágólapra másolva!
Emellett remasterelt verzió érkezhet a második részből.
Vágólapra másolva!

Nagy hírrel szolgálhatunk a hack'n'slash akció-szerepjátékok rajongóinak, a jelek szerint a november eleji BlizzCon 2019 konferencián a Blizzard bejelentheti a Diablo IV-et és a Diablo II remasterelt változatát. Az információkkal a twitteren Metro néven futó felhasználó állt elő pár napja, ő szivárogtatta ki tavaly az Overwatch bejelentés előtt álló hősét is. A friss értesülései állítólag ugyanattól a személytől származnak, aki tavaly beszámolt neki Ashe érkezéséről.

A kérdéses hirdetés Forrás: Reddit

A twitterező friss információi a korábbi hiteles szivárogtatása ellenére nem járták be a gamer sajtót, részben mivel Metro még nem bizonyította kellőképp a megbízhatóságát, a szerkesztők és az újságírók pedig nem szeretnének kényelmetlen helyzetbe kerülni átverések megfontolás nélküli visszhangzása miatt.

Szerencsére úgy tűnik, hogy Metro megint fején találhatta a szeget: a német GameStar játékkiadvány legfrissebb nyomtatott számába bekerült egy hirdetés, amely szerint a november 3-án megjelenő, 500 képet tartalmazó The Art of Diablo artbookban

a játékszéria mind a négy részéből találhatók koncepciórajzok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!