Ilyen az, amikor Superman gamer PC-t épít otthon

henry cavill gamer pc
Henry Cavill és az első saját kezűleg épített gamer PC-je
Vágólapra másolva!
Régóta gyűjtötte már a bátorságot Henry Cavill, a Superman és a The Witcher sztárja.
Vágólapra másolva!

Mostanra a videojátékozás teljesen hétköznapi jelenséggé vált, az ehhez kapcsolt sztereotípiák eltűnésében pedig sokat segít, mikor hírességek árulják el, hogy bizony tévézés vagy filmnézés helyett gyakran inkább játékokkal ütik el az idejüket. Henry Cavill mindegyikük közül különleges helyet foglal el a gamerek szívében, hiszen nemcsak szeret játszani, de konzolok helyett exkluzívan számítógépen űzi az ipart. Annak idején majdnem lemaradt a Superman szerepéről, mert épp nagyon bele volt bonyolódva a World of Warcraftba.

Henry Cavill és az első saját kezűleg épített gamer PC-je Forrás: Henry Cavill / IGTV

A részben Magyarországon forgatott The Witcher netflixes sorozat sztárja a napokban szintet lépett, számos márkás és egyedileg épített gamer PC megvásárlása után összeszedte a bátorságát, és személyes építette meg komponensekből a legújabb asztali számítógépét. Erről egy bő ötperces videót is megosztott, amely alapján egyértelműen ez az első gépösszerakása, de azért sikerült abszolválnia a feladatot, a következő alkalommal már garantáltan jobban megy majd neki.

A jelek szerint Cavillt tisztességesen megfizeti a Netflix, ugyan próbálta kitakarni a márkaneveket és típusokat a videón, de láthatóan AMD Ryzen 9 processzorral és NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti videokártyával szerelt csúcsgépet rakott össze.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!