Csak 69 euróba kerül a Nokia új okostelefonja

hmd global nokia c1 plus
Nokia C1 Plus
Vágólapra másolva!
Nyomógombos helyett vagy másodlagos mobilnak megfelelhet.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az eddigi egyik legolcsóbb okostelefonját a HMD Global, az elvileg még decemberben elérhetővé váló Nokia C1 Plus kártyafüggetlenül csupán 69 euróba, azaz 24 ezer forintba kerül. A készüléktől ennek megfelelően nem érdemes többet várni az abszolút minimumnál, de megfelelhet, amennyiben egy szinte kizárólag telefonálásra használni kívánt készülék kellene, például olajos-koszos szerelőműhelyben használni kívánt, másodlagos „munkásmobilként" beválhat.

Nokia C1 Plus Forrás: HMD Global

A HMD nem részletezte különösebben a specifikációit, állítása szerint 5,45 hüvelykes HD+ kijelzőt, 4G-kompatibilis rendszerlapkát, 2500 mAh-es akkut, előlapi vakut, 3000 dal tárolására alkalmas háttértárat, továbbá Android 10 Go Edition rendszert kapnak a vevők. Ujjlenyomat-olvasó a képek alapján nincs rajta, viszont audio Jacket kapott.

Meg nem erősített hírek szerint a Nokia C1 Plus előlapi és hátlapi kamerái 5 MP-esek, a memóriája 1 GB, a háttértára 16 GB, a meghajtásáról pedig nyolcmagos és 1,4 GHz-es processzorú Unisoc SC9863A rendszerlapka gondoskodik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!