Sokkal több GeForce GTX 1650 készülhet

nvidia geforce gtx 1650 videokártya grafikus kártya
NVIDIA GeForce GTX 1650
Vágólapra másolva!
Nem érdemes idén az újabb videokártyák elérhetőségének javulására számítani.
Vágólapra másolva!

Továbbra is próbál kezdeni valamit a játékosoknak szánt videokártyák hiányával az NVIDIA, azonban teljesen világos, hogy az újabb fejlesztésű termékei a chiphiánynak és a kriptobányászoknak köszönhetően idén valószínűleg már nem lesznek szélesebb körben és tolerálható áron elérhetőek.

NVIDIA GeForce GTX 1650 Forrás: NVIDIA

Emiatt a vállalat pár héten belül a harmadik régebbi termékének elérhetőségén próbál javítani, a GTX 1050 Ti sírból való visszahozása és az RTX 2060 termelésének fokozása mellett a vártnál nagyobb mennyiségben kezdte gyártani a GTX 1650 grafikus processzorát is.

A hírek szerint Kínában már május környékén megnőhet az előző generációs Turing architektúrát használó, a teljesítménye miatt a kriptobányászok számára érdektelen GeForce GTX 1650 modellek mennyisége a kiskereskedelemben.

Az annak idején 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron piacra került, 4GB GDDR6 videomemóriával szerelt GeForce GTX 1650 nem nevezhető túl nagy fenegyereknek, azonban Full HD felbontásban és közepes jellegű beállítások mellett a legújabb játékok is korrektül futnak rajta.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!