Okosóra formájában tér vissza a Tamagotchi

bandai tamagotchi smart
Tamagotchi Smart
Vágólapra másolva!
Nem kívánja elengedni a huszonöt éve őrületet indított játékot a Bandai.
Vágólapra másolva!

Az ezredforduló tájékán általános iskolába jártak és a szüleik garantáltan ismerik a Tamagotchit, akkoriban ez volt az egyik legnagyobb őrület a fiatalok körében. A japán Bandai által készített, kvarcjátékszerű kütyüben a gyerekek virtuális kedvenceket istápolhattak, például etetniük kellett azokat, minijátékokon és jutalomfalatokon keresztül boldogan kellett tartaniuk a teremtményeket.

A Bandai szerint eljött az ideje a négy évvel ezelőttig 82 milliós darabszámban eladott játék felélesztésének, bemutatta a Tamagotchi Smartot. Az eszköz leginkább egy okosórára hasonlít, de az idő és a dátum mutatásán túl csak a némileg modernizált játék futtatására képes, a gombos és érintőkijelzős vezérlés mellett hangparancsokkal is lehetővé teszi a kedvencekkel való foglalkozást.

A Tamagotchi Smart egyelőre csak Japánban lesz biztosan kapható, az első időszakban lottós rendszeren keresztül lehet majd szerezni belőle, általánosan november 23-tól válik elérhetővé. Az ára 7480 jen lesz, darabonkénti 1100 jenért pedig további funkciókat feloldó kulcsokat is árul majd hozzá a Bandai, ilyen sorrendben körülbelül 20 ezer és 3 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!