A Cyberpunk 2077 is játszható az új Teslákban

tesla model s
Vágólapra másolva!
Közben kapott egy kritikus gyorsjavítást a CD Projekt játéka.
Vágólapra másolva!

Nagy hírrel rukkolt elő csütörtökön a Tesla, egy óriási frissítéssel szinte űrhajószerűvé varázsolta a népszerű Model S autójának belső terét. Ezzel együtt a kocsi infotainment rendszere is megújult, konkrétan klasszikus videojátékok is játszhatóak már rajta, a sajtófotókon a CD Projekt által készített The Witcher 3: Wild Hunt borítóképe prominensen el is foglalja az óriási érintőkijelző felét.

Tesla Model S Forrás: Tesla

Egyelőre nem világos, hogy miként lehet majd megvásárolni vagy egyénileg telepíteni az autó fedélzeti számítógépére a játékokat, talán egy saját alkalmazásboltban kínálja majd azokat a Tesla, vagy legalábbis ez tűnik célszerűnek. Annyi biztos, hogy konkrétan egy középkategóriás gamer PC szunnyad a frissített Model S-ben, ráadásul a pletykák szerint a videovezérlője az RDNA2 architektúrás AMD Navi 23, ami az egyelőre bejelentetlen, középkategóriás AMD Radeon RX 6000 videokártyákat is hajtja majd.

Az ügyhöz Elon Musk később annyit hozzátett még a Twitteren, hogy az új infotainment rendszer elég erős a CD Projekt legújabb játékának a futtatásához: a Cyberpunk 2077 is játszható rajta.

A kérdéses játéknál tartva röviddel a teslás bejelentés után a CD Projekt kiadta hozzá az 1.11-es verziószámú gyorsjavítást, miután a januári óriásfoltozásával véletlenül teljesíthetetlenné tett benne egy küldetést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!