Kitalálná a Netflix, hogy mit szeretünk

Vágólapra másolva!
Olyan filmeket és sorozatokat tölt le automatikusan a Downloads For You funkció, amelyekről a Netflix úgy gondolja, szeretjük majd.
Vágólapra másolva!

A Netflix egyik legfrissebb újítása a Downloads For You névre keresztelt funkció, ami egy algoritmus alapján megpróbálja kitalálni, hogy milyen filmeket és sorozatokat kedvelnénk, majd azokat automatikusan le is tölti.

Forrás: netflix

A funkció használata persze opcionális, és a letöltésekhez maximális tárhelyet is meg lehet adni, profilonként 5 GB-ig. Ilyenkor WiFi-n keresztül letöltésbe kezd a Netflix, amely a Smart Downloadsra építette az új funkciót. Utóbbi törli a megtekintett részeket, és letölti a sorozat következő epizódjait.

Természetesen a licenckorlátozások miatt nem minden tartalmat lehet letölteni offline megtekintésre, mindenesetre a funkció segíthet új tartalmak felfedezésében, anélkül, hogy a teljes kínálatot át kellene nézni. Ha a streameléshez gyenge a kapcsolat, akkor is segíthet a felhasználónak ez a funkció, és persze tévére is kivetíthetőek mobilról a letöltött tartalmak. A funkció egyelőre még csak Androidon elérhető.