Jövőre csúszott a next-gen Cyberpunk és Witcher 3

Geralt of Rivia, Witcher, játék, sorozat
Geralt of Rivia, a Witcher.
Vágólapra másolva!
Nincsenek megfelelő állapotban, így nem erőlteti az idei kiadásukat a CD Projekt.
Vágólapra másolva!

Elég nagy csend honolt az elmúlt hónapokban a CD Projekt háza táján, ám a milliók által tűkön ülve várt Cyberpunk 2077 elképesztően bugos és optimalizálatlan tavaly decemberi kiadása, majd a cég meghackelése miatt rossz okokból a rivaldafénybe került játékfejlesztő most újból hallatott magáról.

The Witcher 3: Wild Hunt Forrás: CD Projekt RED

A legújabb fejlemény nézőponttól függően jónak vagy rossznak is titulálható, nem fognak már idén megjelenni a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatai. A termékek kihasználják majd az új generációs konzolok és a legmodernebb gamer számítógépek képességeit, így például mindkettőben elérhető lesz a valós idejű sugárkövetés.

A CD Projekt szerint a next-gen projektek a reményekkel szemben nincsenek még kiadható állapotban, a fejlesztőcsapataiknak több hónapnyi időre van szükségük a rendbetételükhöz. Ennek megfelelően a felturbózott Cyberpunk 2077 a jelenlegi tervek szerint 2022. március vége táján válhat elérhetővé, míg a remasterelt The Witcher 3-ra valamikor jövő április eleje és június vége között lehet számítani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!