Megjött az Apple Music az LG okostévéire

lg apple music
Az LG okostévékre is telepíthető már az Apple Music appja
Vágólapra másolva!
Tovább bővül a webOS platform által kínált otthoni szórakozási lehetőségek köre, már az Apple Music zenestreaming-szolgáltatás is elérhető az LG okostelevízióin.
Vágólapra másolva!

Immár az LG Content Store-on keresztül bármelyik, a webOS okostévé-platform legalább 4.0-ás verzióját futtató LG televízióra letölthető az Apple Music alkalmazás, amely az előfizetőknek több mint 90 millió hirdetésmentes dalhoz, 30 000 válogatott lejátszási listához és 4K videokliphez, valamint a klasszikus, country és legújabb slágereket játszó, díjnyertes Apple Music Radio élő adásához biztosít hozzáférést.

Az LG okostévékre is telepíthető már az Apple Music appja Forrás: LG

Az LG tévékre telepített Apple Music app-ban több millió időszinkronizált dalszöveggel feliratozott dal is elérhető, ami tökéletes kiegészítés lehet az otthoni énekléshez vagy a házibulikhoz. Az előfizetők a saját, már meglévő zenei könyvtáruk összes dalához, albumához és lejátszási listájához kényelmesen hozzáférhetnek LG okostévéiken.

A felhasználók az LG Content Store-ból néhány kattintással letölthetik az Apple Music alkalmazást, majd az Apple ID-jük használatával rögtön be is jelentkezhetnek a már meglévő felhasználói fiókjukba. Azok, akiknek még nincs saját fiókjuk, közvetlenül a tévéjükről is elindíthatják a regisztrációs folyamatot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!