Széles körben telepíthető az idei Windows 11

windows update
Megjelentek a Microsoft 2022. februári hibajavításai
Vágólapra másolva!
Manuális frissítéskeresésre a többségnek felajánlja már az installációját.
Vágólapra másolva!

Bő két héttel a Windows 11 2022 Update stabil verziójának megjelenését követően újabb fázisába lépett a rendszer széles körű terjesztése. A Microsoft szerint a tavalyi főverzióját használók java már könnyedén telepítheti az idei óriásfrissítést, a Gépház alkalmazás Windows Update részében manuális frissítéskeresést indítva felbukkan majd az installációjának lehetősége, hacsak nincs valamiféle ismert hardveres vagy szoftveres inkompatibilitási probléma az adott konfigurációval.

A Windows Update részben manuális keresést indítva a többségnél elvileg már meg kell jelennie az idei főverziónak Forrás: Origo

A 22H2 verziójelzésű Windows 11-re most frissítők ettől függetlenül még nem kapják meg az idei főverzió összes újdonságát, például a Fájlkezelő alkalmazás füles felülete csak a következő hetekben válik majd elérhetővé egy további összegző frissítés telepítését követően.

A döntő többség számára az idei Windows 11 nem hoz olyan funkciókat, amelyek hiányát eddig nem sikerült volna megszokni, így okosabb ötlet lehet várni a telepítésével, hadd érlelje még egy kicsit a Microsoft.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!