Hőmérővel érkezik a Honor fülhallgatója

honor earbuds 3 pro
Honor Earbuds 3 Pro
Vágólapra másolva!
Ötpercnyi töltéssel kétórányi zenelejátszásra képes az Earbuds 3 Pro.
Vágólapra másolva!

Bemutatta a világ első testhőmérséklet mérésére képes fülhallgatóját a Honor, állítása szerint az Earbuds 3 Pro elméleti síkon ± 0,3°C pontossággal képes megállapítani az értéket. Ettől függetlenül releváns egészségügyi szervek még nem tanúsították az ismeretlen típusú szenzorának megfelelő működését, ennek megtörténtéig csak tájékoztató jellegűek az adott értékek. A füles mobilos értesítés mellett képes beszéddel is tudatni a viselővel, ha túl alacsony vagy magas testhőmérsékletét mér.

Honor Earbuds 3 Pro Forrás: Honor

A funkciótól eltekintve egy tipikus középkategóriás megoldásnak tűnik a Honor megoldása, a 11 mm-es hangszórói állítólag széles frekvenciatartományban képesek tisztességes hangot produkálni, továbbá adaptív aktív zajszűréssel is rendelkezik. A tokjában tárolt energiával együtt összesen 24 órányi zenehallgatási időt kínál, egyetlen ötperces töltéssel 2 órán át képes zenélni.

A pontosabban nem részletezett közeljövőben piacra kerülő Honor Earbuds 3 Pro ajánlott fogyasztói ára 199 euró, olyan 74 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!