Búcsúzik az Xbox 360 ingyenjátékos programja

xbox 360 gamepad kontroller controller
A többség már nyugdíjazta az Xbox 360-at, októbertől pedig már a Microsoft sem bajlódik azzal, hogy játékokat biztosítson hozzá a Games with Gold programon keresztül
Vágólapra másolva!
A Valve legendás játékára csaphatnak le utoljára a konzollal rendelkezők.
Vágólapra másolva!

A Microsoft júliusi tájékoztatásának megfelelően október elsejével búcsúzik az immáron két generációval ezelőtti Xbox 360 ingyenjátékos programja. A Games with Gold névre keresztelt promóció 2013 óta képezi az Xbox Live Gold részét, ez az előfizetés szükséges a Microsoft konzoljain a játékok online többjátékos módjának eléréséhez. Az előfizetők többsége számára lényegében ingyen vannak a programban kínált játékok, hiszen ezek nélkül is kénytelenek lennének kifizetni a Live Gold havidíját.

A többség már nyugdíjazta az Xbox 360-at, októbertől pedig már a Microsoft sem bajlódik azzal, hogy játékokat biztosítson hozzá a Games with Gold programon keresztül Forrás: Creative Vix / Pexels

Most fény derült a Games with Gold keretében az Xbox 360-ra kínált utolsó játékra, az előfizetők szeptember 16–30. között a Portal 2-t adhatják hozzá a játékgyűjteményükhöz. Ezzel véget ér a móka, a promóció Xbox 360-as elérhetőségének ideje alatt kétszáznál is több játékot osztogatott a Microsoft, a termékeket sikeresen igényeltek a jövőben is bármikor letölthetik majd azokat.

Az Xbox One és Xbox Series gépek tulajdonosai a jövőben is kapnak örökre megtartható játékokat a Games with Gold keretében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!