Még mindig nem elég jó a Google Pixel Notepad

samsung galaxy z fold 2
Samsung Galaxy Z Fold 2
Vágólapra másolva!
Mégsem mutatkozik be idén a kettéhajtható kijelzős mobil.
Vágólapra másolva!

Nem minden probléma oldható meg őrületes összegek hajigálásával, a dél-koreai The Elec szerint a Google immáron másodszorra is kénytelen volt elhalasztani a kettéhajtható kijelzős okostelefonjának piacra dobását. A Pixel Notepadet eredetileg a tavalyi év végén szerette volna bemutatni a vállalat, azonban nem részletezett problémák miatt az idei év végére csúsztatta, most pedig az újbóli elhalasztása mellett döntött a kiforratlansága miatt.

A Samsung Galaxy Z Fold formatervét használha a Google Pixel Notebpad Forrás: Samsung

A The Elec forrásai nem tudták megmondani a második halasztás pontos okát, azaz nem világos, hogy hardveres vagy szoftveres téren elégedetlenek-e a készülékkel a döntéshozók, esetleg is-is. Viszont a mostani halasztás a tervek szerint nem lesz megint egy éves, ha minden jól megy, akkor 2023 tavaszán mutatkozhat be a készülék.

Az elnevezésből sejthetően a Pixel Notepad tabletszerű formatervvel rendelkezhet, közvetlenül a Galaxy Z Fold riválisa lehet, maga a Samsung szállíthatja bele a kinyitott állapotban 7,57 hüvelykesnek mondott érintőkijelzőt. Összecsukott állapotban a készülék állítólag 5,78 hüvelykes másodlagos érintőkijelzővel lesz kezelhető, nem kell majd mindig mindenért nyitogatni és csukogatni a mobilt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!