Visszatér Vice City városába a Grand Theft Auto VI

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta videojáték
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
A játéksorozat története során először lesz nő az egyik főszereplő.
Vágólapra másolva!

Bennfentes értesülésekkel teli beszámolóval szolgált a Bloomberg, a kiadvány szerint a Grand Theft Auto széria következő része visszatér a Miami alapján mintázott Vice City városába. Ugyan a játék már jó ideje fejlesztés alatt áll, azonban a források szerint legalább két évre vagyunk a megjelenésétől, részben mivel a Rockstar Games jelentős erőfeszítéseket tett, hogy a fejlesztők emberséges órákat dolgozzanak, miután tarthatatlanná vált a nyílt világú akciójátékain munkálkodók túlórázása.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

A források szerint a Grand Theft Auto VI megőrzi az előző részben bevezetett több főszereplős rendszert, ám három helyett csak két személy között váltogathatnak majd szinte bármikor a játékosok, a karaktereket részben Bonnie és Clyde inspirálták. Ez lesz az első női főszereplőt felvonultató GTA, állítólag latin-amerikai etnikumú karakterről van szó.

A Rockstar Games sejthetően nem kívánta kommentálni a Bloomberg értesüléseit. Az eredetileg 2013-ban kiadott, három konzolgenerációra is elérhető Grand Theft Auto V-ből idén májusig 160 millió kópia fogyott, míg a komplett GTA-sorozat eladásai átlépték a 370 millió példányt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!