Ingyen kérhető a Saints Row IV Re-Elected

saints wow iv reelected videojáték
Saints Row IV Re-Elected
Vágólapra másolva!
A nagy költségvetésű játék mellett egy indie bullet hellt is kínál az Epic.
Vágólapra másolva!

Megkezdte a felkészülést az év végi nagy játékosztogatásra Epic Games Store, 2022. december 15-től kezdve a digitális számítógépes játékbolt várhatóan 24 óránként fogja cserélni az ingyen és örökre bárkinek odaadott játékát. A korábbi tapasztalatok alapján a hónap második felében rengeteg értékes terméket kaparinthatnak majd meg a promócióját figyelő játékosok.

Saints Row IV Re-Elected Forrás: Deep Silver Volition

Addig is a reklámkampányának utolsó normál hetében két játékot kezdett osztogatni a vállalat, ráadásul emelt is az utóbbi időben megszokott téten: az érdeklődők 2022. december 15. délután 5 óráig a Saints Row IV Re-Electedet és a Wildcat Gun Machine játékokat kínálja.

A Saints Row sokak számára ismerős lehet, a széria annak idején erősen visszafogott sikerrel a Grand Theft Autót próbálta másolni, ám a fejlesztők egy idő után feladták ezt, helyette a teljesen abszurd szórakoztatásra helyezték a hangsúlyt. A negyedik rész huszonöt tartalmi kiegészítővel egybecsomagolt Re-Elected változatában az USA szuperképességekkel rendelkező elnökeként földönkívüliek invázióját kell megállítaniuk a játékosoknak.

A sokkal szűkebb kör által ismert Wildcat Gun Machine sem szenved hiányt az akcióban, az indie fejlesztésű bullet hellben hússzörnyek hordáit kell a helyükre tenni, kerülgetve az általuk indított óriási mennyiségű lövedéket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!