Vágólapra másolva!
Riley Reed mesterséges intelligenciás szexchatet indított.
Vágólapra másolva!

Újabb váratlan szereplő bukkant fel a mesterséges intelligenciás szolgáltatások piacán, a 32 éves kora ellenére hosszas pornóipari pályafutást és díjat a háta mögött tudó Riley Reid mesterséges intelligenciás chatszolgáltatást társalapított.

A Clona.AI havi 30 dollárba kerül, a felhasználók ismert személyek virtuális másaival cseveghetnek írásban és hangban, a webhely szerint cenzúrázatlan és vad beszélgetésekre van lehetőség. Jelen pillanatban két lány gépi imitációi érhetőek el, Riley Reid mellett a Lena the Plug néven futó influencerrel rajtolt a szolgáltatás.

„A valóság az, hogy jön az MI, és ha nem a Clona (nyújt ilyen szolgáltatást), akkor valaki más fog. Ha én nem válok partnerré a deepfake-ek és hasonlók készítésében, akkor valaki más ellopja majd a megjelenésem és megcsinálja nélkülem" – magyarázta a rideg valóságot Reid.

Ez valójában már megtörtént, legalább két hasonló szolgáltatás a jóváhagyása nélkül klónozta le Reidet.

A saját szolgáltatásában elérhető imitációjának létrehozásában Reid aktívan részt vett, még a kutyáinak nevét is megtudhatják az előfizetők. A rendszer betanításához többek közt őt szerepeltető erotikus és nem erotikus videókat, podcastokat, interjúkat használt fel a szolgáltatás. Reid szerint nem muszáj szexchatelni az avatarjával, teljesen egyéb témákban is cseveghetnek az előfizetők, akár a napjukat is elmesélhetik annak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!