Két titkos részletet elrejtett egy vírusként terjedő képen a Honor és a Porsche Design

Vágólapra másolva!
A Honor és a Porsche Design a múlt héten jelentette be az együttműködését. A két vállalat közös munkájának első terméke egy Magic6 Porsche Design okostelefon lesz, amely 2024 januárjára várható. Már meg is jelent az első kedvcsináló grafika.
Vágólapra másolva!

A márka ma tette közzé az első teasert a kínai közösségi oldalon, a Weibón, amely több vezető személyes profilján is megjelent. Azóta már a korábban Twitterként ismert X-en terjed a kép.

Maga a kép nem sokat árul el a tényleges telefonról, eltekintve attól a két fontos részlettől, hogy

nagy telefon lesz, ívelt képernyőszélekkel.

A háttérben a legújabb Porsche 911-es is látható, hogy mindenkit emlékeztessen arra, hogy a Porsche Design a sportautó márkához kötődik, ha valaki véletlenül elfelejtené.

A telefon várhatóan a három Magic6 készülék egyike lesz, a Magic6 és a Magic6 Pro mellett. A GSMArena úgy tudja, hogy

a Honor Snapdragon 8 Gen 3 chipsetet hoz a sorozatba, és új kamerákra is számíthatunk. Várhatóan még több infót csepegtetnek majd az új telefonokról a következő hetekben.

Korábban a Honor előző tulajdonosa, a Huawei is együttműködött a Porsche Designnal, mindig az aktuális csúcskészülékükből készült el a Porsche Design változat, és igyekeztek az elérhető legjobb technológiával ellátni ezeket a készülékeket. Feltételezhető, hogy a Honor is ezt az utat választja majd.