Kiszállításkor lopják el a már kifizetett iPhone-okat

Apple iPhone 14 Pro
Vágólapra másolva!
Valaki rendelt egy iPhone 14 Pro Maxet és egy Apple Watch Ultrát, majd a kiszállító ellopta azokat. Állítólag egyre több a hasonló eset.
Vágólapra másolva!

Az online vásárlások korában mindenki azonnal akar mindent. Az Apple számos területen aznapi kiszállítást is kínál az USA-ban, éppen ezért. A 9 dolláros szolgáltatásra azonban egyre több a panasz.

Apple iPhone 14 Pro Forrás: AppleInsider

Állítólag egyre többen járnak úgy, hogy a kiszállításkor lopják el a megvásárolt termékeiket. Az egyik példában egy kaliforniai vevő rendelt, és előre kifizetett egy Apple iPhone 14 Pro Max mobilt és egy Apple Watch Ultra okosórát. Ezt egy Uber Eats sofőr vitte volna ki neki, aznapi kiszállítással. A csomag azonban sosem jutott el a vevőhöz, pedig a futár kézbesítettnek jelölte meg.

A jelentések szerint az Apple ügyfélszolgálata nem segített megoldani az esetet, és a pénzt sem térítette vissza (2095 dollárt). Állítólag az Uber is befejezte az eset vizsgálatát, az Apple közleménye szerint nem tesznek lépéseket. Az illető ügyét tovább rontja, hogy a jelentések szerint az ilyen jellegű lopásokkal a helyi rendőrség sem igazán foglalkozik.