Sokat csúszhat a Samsung okosgyűrűje

Oura okosgyűrű
Vágólapra másolva!
Már nem valószínű, hogy a Galaxy S24 mobilokkal együtt mutatkozna be.
Vágólapra másolva!

Rossz hírrel szolgált a Samsung életjeleket monitorozó Galaxy Ring okosgyűrűjére áhítozók számára a dél-koreai The Elec, a kiadvány informátora szerint nem sikerült tartania a remélt határidőket a tervezőcsapatának.

Alvás és testmozgás figyelhető a jó ideje kapható Oura okosgyűrűvel, fitneszkarkötő és okosóra helyettesítésére vagy kiegészítésére való Forrás: Oura

Eddig arról szóltak a pletykák, hogy az újdonság valamikor a jövő év elején debütálhat a Galaxy S24 szériával együtt, ám a forrás tudomása szerint inkább a Galaxy Z Fold 6 és Galaxy Z Flip 6 mobilokkal együtt válhat hivatalossá a harmadik negyedévben. Ráadásul ha egészségügyi minősítést is kíván szerezni hozzá a Samsung, akkor 2025 eleje előtt nem kell számítani a bolti forgalomba kerülésére.

A beszámoló alapján egyelőre nem sikerült véglegesíteni a Galaxy Ring dizájnját, a jelenlegi prototípus sok életjel mérését támogatja, de túlságosan nagy méretű a piacra dobáshoz. Elképzelhető, hogy a miniatürizálási szükség miatt funkciókat kell majd kiszedni belőle, ha nem tudják egyéb módon megoldani a kisebbé tételét a mérnökök.

A méretnél tartva forrás szerint négyféle belső átmérővel jelenhet meg a Galaxy Ring, hogy ujjvastagság függvényében a legtöbb vevő találjon megfelelő méretűt belőle.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!