Nagyon komoly játékokat szerezhetünk meg most ingyen

Ingyen játék, epic game store
Érdemes minden nap figyelni az online játékboltot, mert januárig nagyon menő akciók lesznek!
Vágólapra másolva!
A karácsonyi akcióban ma a Ghostwire: Tokyo kérhető ingyen, de januárig összesen 17 játékot oszt ki az Epic Games Store.
Vágólapra másolva!

Az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka szinte biztosan a legnagyobb cím, amelyet a felhasználók eddig kaptak az ünnepek alkalmából. Eddig a pontig az Epic már kiosztott néhány fantasztikus játékot az EGS-en az éves ünnepi promóció keretében. Ezek között a címek között volt például a DNF Duel, a Fallout 3 és a Destiny 2: Legacy Collection. Most az Epic egy olyan AAA játékot tett ingyenesen elérhetővé, amely csak 2022-ben jelent meg, de nem sokáig.

Érdemes minden nap figyelni az online játékboltot, mert januárig nagyon menő akciók lesznek! Forrás: Origo

A mai naptól kezdve egészen december 25-én késő délelőttig tart a Ghostwire: Tokyo mostantól teljesen ingyenes az Epic Games Store-ban. Az eredetileg még 2022 márciusában megjelent Ghostwire-t a Tango Gameworks fejlesztette és a Bethesda adta ki. Mivel egy AAA címről van szó, a Ghostwire: Tokyo normál esetben összesen 59,99 dollárért kerül a kiskereskedelmi forgalomba. Így, hogy most ingyenessé vált, azt jelenti, hogy ez az egyik legjobb ajánlat, amivel az Epic eddig zárta az évet.

Az Epic folyamatban lévő ünnepi akciója januárig tart, és összesen 17 játékot fog a cég ennek keretében ingyenesen kiosztani. Ma egy újabb ingyenes játék landol a PC-s platformon. Jelenleg ennek a játéknak a kiléte nem ismert, ezért érdemes folyamatosan figyelni az oldalt, mert jöhetnek még nagy meglepetések idén!

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!