Konzolra és PC-re is olcsón van most a játék

gamer videojáték gamepad kontroller játékkonzol
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Számítógépekre két héten át minden nap lesz ingyen kérhető termék.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött az év végi leárazási hajrá a digitális videójátékok piacán, a számítógépes és a konzolos áruházak mára szinte kivétel nélkül élesítették az ünnepi ajánlataikat, így készíthetik a bankkártyáikat a gamerek, akármin is játsszanak. Hírünk írásakor az utolsó nagy hiányzó a Steam volt, de magyar idő szerint 2023. december 21. este 7 órakor a Valve boltjában is megkezdődik a téli vásár.

Most mindenhol óriási leárazásokkal lehet kiváló digitális játékokat vásárolni Forrás: Cottonbro / Pexels

A számítógépes játékosoknak a rengeteg bolt miatt érdemes megismerkedniük az Is There Any Deal? weboldallal, ez egy digitális áruházak ajánlatait összehasonlító portál. Ha megtetszett egy játék, akkor rá kell keresni rajta, hátha valahol máshol még a látottnál is olcsóbban kapható. Említést érdemel, hogy az Epic Games Store két héten át napi szinten váltogatja majd az ingyen osztogatott játékot, így érdemes naponta visszanézni, hátha akad valami érdekes a promóciójának felhozatalában.

A konzolos játékosoknak már sajnos nincs ilyen szerencséjük, kénytelenek elfogadni a PlayStation Store, a Microsoft Store, vagy a Nintendo eShop árait, hacsak nem találnak egy jobban leárazott fizikai kópiát a kiszemelt játékból, bár a házhoz szállítás jellemzően nincs ingyen, plusz már jó eséllyel nem fog megérkezni karácsony előtt a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!