Egy teljes Facebook-csoportot beperelt ez a férfi

She is dissapointed and mad at him Couple - Relationship Beautiful Infidelity Young Couple Women Females Men Males Two People Beauty In Nature Love At First Sight Mediation Dating Youth Culture Physical Injury Drinking Glass Pain Looking Holding Hands Hol
She is dissapointed and mad at him
Vágólapra másolva!
És persze a Facebook anyacégét is. Szerinte rosszakat mondtak róla egy randipartnerekkel foglalkozó csoportban.
Vágólapra másolva!

Számos nem magától értetődő felhasználási módot találták az évek során a facebookos csoportoknak, némelyik pedig akár jogi zűrbe is keverheti a tagjait. Ezt most megtapasztalhatta a Facebookot birtokló Meta, egy férfi, továbbá huszonhét nő, a 32 éves Nikko D'Ambrosio rágalmazási pert indított ellenük.

Nem voltak elégedettek a korábbi randipartnerek a férfi viselkedésével Forrás: Getty Images/iStockphoto/-Sasa-Delic-SD/-Sasa-Delic-Sd

A pereskedés középpontjában az „Ugyanazzal a pasival randizunk-e?" csoport áll, ebben nők megosztják az aktuális vagy potenciálisan jövőbeli randipartnereik nevét és képét, az adott férfival tapasztalattal rendelkezők pedig leírhatják kommentben a korábbi élményeiket.

D'Ambrosióra meglepően sok nő reagált a chicagói alcsoportban, ráadásul mindegyikük negatívan nyilatkozott róla, az elkerülését ajánlotta. Az egyikük azt állította, hogy a megfelelő dolgokat mondva ágyba vitte és köddé vált, míg mások türelmetlen, nagymellényű, a céljai elérése érdekében fenyegetőzni is hajlandó személynek írták le.

A férfi szerint az összes vád hamis és alaptalan, így az ügyvédje jóvoltából Illinois állam gyakorlatilag összes potenciálisan felhozható vádjával pert indított a fent említett felek ellen. Többek közt rágalmazással, hitelrontással, érzelmi stressz okozásával, jogtalan haszonszerzéssel, hűtlen kezeléssel vádolja őket.

A róla szóló tartalmak törlése mellett 75 ezer dollár, olyan 26 millió forint sérelemdíjat is követel az alperesektől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!