Kitiltották az iskola parkolójából az OnlyFans-anyukát

michelle cline piper fawn
Három éve készít felnőtteknek szóló tartalmakat Michelle Cline a férjével
Vágólapra másolva!
A kocsijának hátsó szélvédőjére ragasztott matricán reklámozza az erotikus oldalát.
Vágólapra másolva!

Alaposan felkavarta az állóvizet egy floridai anyuka a gyermekei előkészítői iskolájában. A 35 éves Michelle Cline a férje közreműködésével már három éve az OnlyFans-re készít tartalmakat, a Piper Fawn művésznév alatt futó nő havi 20 ezer dollár, nagyjából 7 millió forint keresetre tesz szert az erotikus és pornográf tartalmak gyártásával.

Három éve készít felnőtteknek szóló tartalmakat Michelle Cline a férjével Forrás: Michelle Cline

Két évvel ezelőtt Cline úgy döntött, hogy az autójának hátsó szélvédőjére ragasztott matricán keresztül is népszerűsíti az OnlyFans-oldalát, ezzel a kocsival viszi a gyermekeit az iskolába. Egy darabig a pusmogáson kívül ennek volt következménye, ám az idő múltával egyre több szülőnek jutott a tudomására a helyzet, beleértve egy gyerekneveléses csatornát készítő, tiktokker szülőtársat.

Lexy Thomas először az iskolában panaszkodott a keresztény értékrenddel véleménye szerint nem összeegyeztethető matricázás miatt, ám semmi sem történt, mire az óriási követői táborának is beszámolt az ügyről, bemutatva a másik szülő kicenzúrázott képeit. A publicitás hatására számos szülő azzal állt elő, hogy ki kellene csapni Cline mindkét gyermekét az iskolából, ami nem történt meg. Viszont az iskola vezetése megtiltotta az OnlyFans-modellnek, hogy behajtson az iskola parkolójába a matricás autójával, emiatt most távolabb parkolva kell elkísérnie a gyerekeit a bejárathoz.

Cline nem hajlandó leszedni az autójáról a botrányt kavart matricát, véleménye szerint az erotikus munka csak egy dolog, amit a családjának eltartása érdekében tesz, komfortos életet biztosít számukra, teljesen legálisan és adót fizetve. Állítása szerint törvények helyett csak másokat sértett meg, de nem hajlandó meghunyászkodni, és a gyermekeinek is azt tanítja, hogy álljanak ki magukért.

@blendedlyblessed UPDATE: 0nlyfans advertisement update on school grounds. Integrity matters. Advocacy for our children matters. A safe and healthy space for education matters. #speakup#advocate#privateschool#christian#SAHM#momofboys#boymom♬ original sound - Lexy

Lexy Thomas máshogy látja a helyzetet a tiktokos videójában. „Ez eltereli a gyermekeim figyelmét. Mindegy, hogy mennyire jól vagy rosszul próbálom nevelni őket, a pornó mindenhol ott van, és ez az első dolog, amit meglátnak egy olyan helyre való megérkezéskor, amelynek oktatnia kellene őket" – mérgelődött a követőinek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!