Döbbenet! Ilyen mobil még sosem volt a piacon

energizer p28k
A világ messze legnagyobb kapacitású akkujával ellátott mobilnak ígérkezik az Energizer P28K
Vágólapra másolva!
Az extrém akkus üzemidő lesz az Energizer márkájú telefon erőssége.
Vágólapra másolva!

Idén sem marad el a barcelonai Mobil World Congress, a magyarosan Mobil Világkongresszusként ismert esemény a hónap utolsó négy napjában, 2024. február 26–29. között kerül megrendezésre. Ennek megfelelően egyes kiállítók máris próbálják felhívni a figyelmet az izgalmasnak gondolt bejelentéseikre, az egyik első közönséget csigázni próbáló cégnek az Avenir Telecom bizonyult.

A világ messze legnagyobb kapacitású akkujával ellátott mobilnak ígérkezik az Energizer P28K Forrás: Avenir Telecom

A többség számára jó eséllyel ismeretlenül cseng a francia vállalat neve, ami nem meglepő annak fényében, hogy nem kaphatóak úton-útfélen az Energizer márkajelzésű alapmobiljai és okostelefonjai. Most számíthat némi hírnévre a vállalat, az MWC 2024 keretében be fogja jelenteni a világ első 28000 mAh-es akkuval szerelt okostelefonját.

Kontextusként a manapság kapható legtöbb mobilban hétszer kisebb kapacitású, 4000 mAh körüli akku található.

A várhatóan fél tégla méretű és súlyú Energizer P28K-ról keveset árult el a formális bejelentése előtt az Avenir, ám az biztos, hogy fizikailag strapabíró kialakítású, az elején 6,78"-es és Full HD kijelzőt található, a hátlapján lévő 60 MP-es fő kamerát pedig két további 20 MP-es egészíti ki.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!