Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Raktárban a Fantasztikus Európa díszletei

Vágólapra másolva!
Friderikusz Sándort is bizonytalanságban tartja a tv2. A showman a napokban rendezett vacsorán búcsúzott el külföldi műsorvezető társaitól: reméli, ősszel ismét találkoznak. Ennél többet nem tudott mondani, ígérni.
Vágólapra másolva!

Szezonzáró vacsorára jött össze Friderikusz Sándor és a Fantasztikus Európa külföldi műsorvezető csapata egy budai bajor sörözőben. Ezt a német társműsorvezetőnek köszönhetik. Brigitte az egyik adásban elárulta, neki itt Magyarországon bizony nagyon hiányzik a bajor sörözők hangulata, főleg pedig a bajor sör. Mindjárt kaptak is egy meghívást az egyik budai bevásárlóközpontba.

Brigitte az alkalomhoz illően öltözött fel. Bő szoknyába, csipkés blúzba és mellénybe. Friderikusz Sándor és csapata elé hatalmas bőségtálat tettek. Volt azon kolbász, csülök, kacsasült és természetesen a híres német burgonyagombóc.

Itt mindenki a nyárról beszélt. A szabadságról, nyaralásról, utazásról. A közönség körében gyorsan népszerűvé vált Cleo elmesélte, ő az egész nyarat Görögországban tölti. A francia műsorvezető társ, Jean Philippe pedig három hétre Párizsba utazik. Természetesen mindenki kíváncsi volt arra, lesz-e folytatása a nyolc adást megélt Fantasztikus Európának. Erre a kérdésre Friderikusz Sándor csak annyit tudott válaszolni: reméli, ősszel találkoznak.

A showman sem tudott többet mondani, hiszen Friderikuszt is bizonytalanságban tartja a kereskedelmi csatorna. Ma még ezért sem tud arra a kérdésre, hogy mikor és mennyi időre utazik el pihenni. Még tervezni sem tud. Mindenesetre a Fantasztikus Európa látványos díszletei egy raktárban várják, hogy vajon ősszel ismét felállítják-e ezeket a tv2 stúdiójában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről