Albert megkéseli Gézát

Vágólapra másolva!
Tilda elárulja barátainak, hogy Albert megerőszakolta. Géza rátámad az erőszaktevőre, aki végül egy késsel hasba szúrja.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt története szerint Tildát nemrégiben egy szórakozóhely előtt parkoló kocsijában megerőszakolta Albert. Eleddig titkolta az esetet, most azonban, hogy látja Katát beszállni a férfi autójába elhatározza, hogy nem hallgat tovább. Az esetet megismerő Géza aggódni kezd Katáért, s Lacit hívja segítségül, hogy kutassák fel a fiatalokat, mielőtt újabb tragédia történne. Rájuk is akadnak, s kitör a verekedés. Géza már majdnem felülkerekedik, amikor ellenfele kést ránt, és hasba szúrja őt. A sorozat producere szerint a nézőknek legalább egy hónapot kell várniuk, mire kiderül, belehal-e a lovag sérüléseibe.

BKFC3http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32198

Németh Kristóf, aki a sorozatban Kertész Gézát alakítja elárulta, hogy nagyon izgalmas volt számára a jelenet forgatása. "Jó alapot adott, hogy Hujber Feri és én is a színművészetin végeztünk, ahol tanítják a verekedést. Rendkívül jó partner volt."

A Barátok Közt sorozat péntektől egy hónapig szünetel majd az RTL Klub műsorán. A záróepizódok jócskán hagynak elvarratlan szálakat.