Orgia a manökenkereső valóságshow-ban

Az Amerika következő szupermodellje című valóságshow-ban ideiglenesen fiatal férfiakat költöztettek a női stúdiólakók mellé, így a producer arra számít, felvehetik a versenyt a szexualitást mind nyíltabban ábrázoló konkurens tévéprogramokkal.

Fel kell dobni valamivel az Amerika következő szupermodellje című manökenkeresőt, valamint érdekesebbé kell tenni a bent lakó fiatal nők mindennapjait - indokolta a férfiak szerepeltetését a műsorban Tyra Banks, a show házigazdája és producere.

 

Forrás: MTI
Tyra Banks, a válogató házigazdája

Banks, aki maga is modellként futott be, egyszerűen csak orgiának nevezte a férfiak beköltözése után történteket. A producer nyilatkozata arra utal, tudatosan ösztönözték szeretkezésre a modelljelölteket, mert azt remélik, hogy a UPN tévé műsorának erotikus felvételei, akárcsak más hasonló programok intim képei, a nézettség növekedését eredményezik. A részletekről szólva a topmodell-műsor házigazdája elmondta, hogy a beszerkesztett részletek egyáltalán nem visszafogottak, de a négy nő és négy férfi együttlétét, provokáló szándékaik ellenére is csak erősen megvágott változatban merték a nézők elé tárni.

 

A tévékamerák előtti szeretkezések közvetítésében Magyarországhoz hasonlóan az Egyesült Államokban is élen járt a Big Brother, amelynek helyi változata 2003 nyarán sugározta első ilyen jelenetét. Ez és a későbbi erotikus közvetítések is nagy sikert értek el a nézők körében, ezért Banks szerint jó reklám a műsornak, ha felhívják a közönség figyelmét a következő rész csoportszexet bemutató epizódjára.

 

A manökenkereső másik producere, Ken Mok kétségeit is elmondta a műsorral kapcsolatban. "Amikor valami rossz történik, vagy valami vitatható, először ösztönösen azt érzed, hogy közbe kell lépni, és azt mondod: 'Hé, álljunk meg egy percre!'. Aztán rájössz, hogy neked, mint az események dokumentálójának, visszakoznod kell és hagynod kell, hogy maguktól történjenek a dolgok - kivéve persze akkor, ha az események veszélyessé válhatnak a szereplőkre, vagy bűncselekménynek számítanak" - mondta a producer, aki megérti a bent lakó modelljelöltek viselkedését.

 

"Mikroszkóp alatt élnek az egész verseny ideje alatt. Magukhoz hasonló lányokkal vannak körülvéve végig, így bizonyos ponton úgy érezhetik, jó lenne már valami szelep, ami levezeti a feszültséget. Szóval, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha független, jóképű srácok érkeznek hozzájuk, valami történni fog - valami romantikus. Igaz, azt én sem vártam, ami bekövetkezett" - nyilatkozott Ken Mok műsorkészítéssel kapcsolatos érzéseiről.

 

Az Amerika következő szupermodellje (America's Next Top Model) az egyesült államokbeli UPN csatorna műsora, és január 13-án kezdődött el a második szériája. A programban tizenkét fiatal nő versenyez egymással a valóságshow nyereményeiért, köztük egy modellszerződésért.

 

A stúdióban lakó szereplők képességeit Tyra Banks mellett többek közt Janice Dickinson divatfényképész és a Jane magazin szerkesztői, Nigel Barker és Eric Nicholson értékelik. A reality első sorozatát Adrianne Curry húszéves chicagói pincérnő nyerte.

KAPCSOLÓDÓ CIKK