Felveszi a kesztyűt a TV2

Vágólapra másolva!
Miután az RTL Klub Szökés-ének plakátjai elárasztották a várost, most azt is megtudhatjuk, hogy mivel készül az új tévés évadra a TV2. Új részekkel jön a Született feleségek, az NCIS és a Bűbájos boszorkák, de saját produkciókban sem lesz hiány: Szervét Tibor Al Bundy kockás ingét ölti magára, a megák pedig ezúttal nem énekelnek, hanem táncolnak. Nézzen képeket A médium című sorozatból!
Vágólapra másolva!

Már hétfőn, azaz augusztus 14-én véget vet a nyári szünetnek a TV2, hiszen ezen a napon indítja útjára egyik új sorozatát, az Ed-et. A lelkes tévénézők a Viasat3-on már végigkövethették egyszer a New York-ból csendes szülővárosába visszatelepült ügyvéd kalandjait, de bizonyára sokan akadnak közülünk, akik szívesen belecsöppennek újra a történetbe. Az alapsztori és a karakterek némiképp a Miért éppen Alaszka? világát idézik (ez már önmagában is sokat ígér), és a főszereplő is igazán szeretni való fickó - bár ezt főnöke és neje nem egészen így gondolja, ezért is hagyja ott a nagyvárost a sorozat legelején.

Az új sorozatok közül érdeklődésre tarthat számot a magyarul a Rejtélyes vírusok nyomában címet kapott műsor, amely egy orvosi nyomozócsoport küzdelmét mutatja be a világméretű járvánnyal fenyegető, ismeretlen kórokkal szemben. A főműsoridőben leadott első rész kivételével vasárnap délutánonként tekinthetjük meg az izgalmas sorozat epizódjait. A mostanában divatos misztikus vonalat a NBC-n sikerrel vetített A médium erősíti. Az elég soványka vagy legalábbis nem túl eredeti történetért (miszerint egy természetfeletti képességekkel rendelkező nő álmai alapján segédkezik a nyomozóknak) kárpótol minket a színvonalas megvalósítás és a szereposztás - a főszerepet például Patricia Arquette játssza. Ne keseredjenek el a klasszikus sci-fi műfaj szerelmesei sem, hiszen szombat délutánra új sorozatként érkezik a Csillagkapu: Atlantisz.

A legnagyobb várakozás talán a Született feleségek második évadját előzi meg. A Lila Akác köz mindennapjait a megszokott időpontban, azaz szerda esténként követhetjük nyomon - nem kell izgulnunk, a hölgyek ebben a szezonban sem csak teázgatni fognak, hiszen akad még bőven kiderítésre váró titok, illetve piszkos ügy a kertvárosban. Szeptembertől új részekkel érkezik a Bűbájos boszorkák és az NCIS, de folytatódik a kedvelt hazai produkció, a Jóban Rosszban is, melynek előző évadjába természetesen rengeteg lezáratlan szituációt írtak az alkotók a végére, így a fontos kérdésekre (Miért nem sírt fel Laura gyermeke? Hogyan indít Nándi a főigazgatói poszton?) csak most fogunk választ kapni - talán mindjárt a megszokottnál hosszabb, egyórás nyitóepizódban, amely augusztus 25-én kerül adásba.

A saját gyártású műsorok közül a nyári szünet után visszatér a képernyőre minden sikeres műsor, többek között az Activity, az Áll az alku, a Frei Dosszié, az Irigy Hónaljmirigy-show és a Szulák Andrea-show. Az itthoni produkciók tárházát két új műsor gazdagítja: az egyik a már jó előre beharangozott Megatánc, melyben a Megasztár mintájára, az önjelölt és valódi tehetségek egyaránt a közönség elé tárhatják tánctudásukat. A másik az Egy rém rendes család magyar változata, amely valójában az eredeti sorozat licencműsora, nagyjából tehát az ottani szereplők és szituációk lesznek pestiesítve.