Rachel újra összehozná a Jóbarátokat

2006.07.18. 8:49

A Jóbarátokban Rachelt alakító Jennifer Aniston szerint jó lenne újra összehozni a régi csapatot, ebből természetesen a tévénézők sem maradnának ki.

Jennifer Aniston szívesen szerepelne egy új Jóbarátok-epizódban, de csak egyetlenegyben. A plusz rész az ő elképzelése szerint egy hosszabb showműsor lenne, amelyet egy ünnep kapcsán lehetne a leginkább megvalósítani. Aniston szerint a hálaadás napja lenne erre a legjobb alkalom, hiszen a hálaadásnapi epizódok mindig különösen mulatságosak voltak a sorozat történetében.

A hihetelenül népszerű Jóbarátok egyébként 2004-ben, tíz év után szűnt meg - az utolsó epizód sugárzásakor, állítólag fél Amerika szabadságon volt. Azóta, Anistonon kívül, már a sorozatban Monicát játszó, Courteney Coxnak is megfordult a fejében, hogy jó lenne újraéleszteni a műsort. Igaz, ő talkshow-ban gondolkodik, amelyben egykori társait faggatná  arról, hogy mi történt velük a sorozat vége óta.

Tény, hogy a Jóbarátok-kal szerzett népszerűséget egyik színész sem tudta igazán megtartani, így nem csoda, ha visszavágynak régi szerepükbe. Aniston most egyébként éppen új filmjét, a The Break-Up-ot reklámozza. A közvélemény ennek ürügyén össze is hozta filmbéli partnerével, Vince Vaughnnal, de a csinos színésznő állítja, hogy csak baráti kapcsolat van közöttük. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK