Lost, harmadik évad, mától

Vágólapra másolva!
Mától ismétli az AXN a Lost harmadik évadjának első hat részét, napi gyakorisággal. Hétfőtől szombatig lepörög az első hat epizód, aztán jön egy új, itthon még nem látott rész vasárnap.
Vágólapra másolva!

A jazzrajongók mellett a komolyzene hívei közül is sokan ferde szemmel néznek az AXN-re, hiszen a UPC-nél a Mezzo kikerült a kínálatból, ellenben bekerült a csomagba a főképp amerikai sorozatokat és realityket sugárzó csatorna. A Mezzót visszahozni mi nem tudjuk, de az AXN mai kínálatára felhívnánk a figyelmet.

A Lost első két évadját a magyar tévézők zöme inkább az RTL Klubon követte, eleinte óriási lelkesedéssel, aztán kissé megcsappant létszámban. A sorozat harmadik évadja a földi sugárzású, országos csatornán csak ősszel lesz, de mivel most félmillió potenciális tévézővel több látja az AXN adását, nekik érdekes lehet, hogy mától szombatig végignézhetik a harmadik évad első hat részét, hogy vasárnap este megkoronázzák mindezt a folytatással.

Emlékeztetőül: a második évad utolsó részében a szigeten lakó idegenekhez csalja az előtte szabályos vérfürdőt rendező, gyermekéért mindenre kész Michael a főbb karaktereket, akiket persze túszul ejtenek a rosszak. Mint a képen is látható, Kate, Sawyer és Jack szorult helyzetben vannak, nem úgy Walt és apja, akik vígan nekivágtak a tengernek egy kissé rozogának látszó kishajóval.