Megbüntették a Narancsvidék nőjét

Vágólapra másolva!
Ittas vezetés miatt három év próbaidőre ítélték a Narancsvidék-ben Marissát játszó Mischa Bartont.
Vágólapra másolva!

Mischa Barton a Narancsvidék-ben zűrös nőt játszott, aki alkohol- és drogproblémákkal küzd, leszbikus kalandba keveredik, majd a történet szerint egy autóbalesetben életét veszti. Szerencsére a színésznő ittas vezetése nem ért ilyen rossz véget, de a jövőben jobban kell figyelnie.

Tavaly decemberi letartóztatásakor Barton hét órát töltött börtönben, majd 10 ezer dolláros óvadék fejében szabadult. Tárgyalására múlt hét végén került sor, ahol három év próbaidőt kapott a bíróságtól, ezen felül részt kell vennie egy háromhónapos alkoholellenes programon, valamint kétezer dollár büntetést kell fizetnie.

A színésznő ügyvédje megjegyezte, hogy Barton "megértette a helyzet komolyságát" és teljes felelősséget vállalt a tettéért. A művésznőnél egyébként némi marihuánát is találtak az eset idején, de a kábítószer-birtoklás vádját - a börtönbüntetés elkerülése érdekében kötött, és a fenti kötelezettségeket tartalmazó alkuval - ejtették.

Bartont a Narancsvidék-en kívül több filmben is láthattuk (például a Gyepkutyák-ban vagy a Hatodik érzék-ben), de az igazi ismertséget a gazdag fiatalokról szóló sorozat hozta meg neki.