Buja nőn segít a Médium

Vágólapra másolva!
Patricia Arquette szép lassan egész családját bedolgozza a Médium-ba: öccse vendégrendezése után most nővére, Rosanna kap szerepet a sorozatban. 
Vágólapra másolva!

A Médium főszereplőjének, Patricia Arquette-nek és a széria alkotóinak megtetszett David Arquette legújabb filmje, így meghívták a sorozatba is, hogy rendezzen meg két epizódot. Az együttműködés gyümölcsöző volt, és most a színésznő másik testvére, Rosanna Arquette is szerepet kap a Médium-ban: őt a nézők is láthatják majd, hisz nemcsak a háttérmunkálatokban vesz részt.

Rosanna (Ponyvaregény, Bérgyilkos a szomszédom, újabban pedig a nálunk a TV2-n futó sorozat, a Miért pont Brian?) egy olyan nőt fog játszani a Médium-ban, aki jóval fiatalabb férfiakat próbál elcsábítani. Allison Dubois álmaiban azért jelenik meg, mert szexuális kalandvágya halálos veszélyek felé viszi.

Patricia szerint nővére kiválóan alkalmas a szerepre, hiszen "komédiában és drámában is egyaránt erős, a szerep pedig mindkét oldalt igénybe veszi". A színésznő aztán még viccelődött egy sort, hogy akárhányszor eljön egy testvére a forgatásra, a stáb mindig megállapítja, hogy a családja többi tagja mennyivel kedvesebb nála. Rosannán és Daviden kívül egyébként a kevésbé ismert Richmond is kapott egy szerepet a sorozatban, két évvel ezelőtt.

A Médium jelenleg a negyedik évadjánál tart az Egyesült Államokban - nálunk a TV2 és a Hallmark vetíti, utóbbi csatorna áprilisban jelentkezik a harmadik szezonnal.