Távozó szereplő a Miami helyszínelőknél

Vágólapra másolva!
A Helyszínelők két távozója után a miami részleget is otthagyja az egyik színész, Khandi Alexander.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel kiderült, hogy Jorja Fox kiszáll a Helyszínelők-ből, pár héttel ezelőtt pedig az volt a hír, hogy a főnököt alakító William Petersen csak egy évadra írt alá, és azután alighanem elhagyja a szériát. Múlt héten a Warrick Brownt alakító Gary Dourdan is úgy döntött, hogy az évad végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg.

Most a társsorozatnál, a Miami helyszínelők-nél is így tett az Alexx Woods orvosszakértőt alakító Khandi Alexander: a színésznőt már csak a jelenleg futó évadban láthatjuk, utána távozik a sorozatból. A karakter bizonyára sok mindenkinek hiányozni fog, hisz az első epizódtól kezdve segíti Horatio Caine munkáját.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy Alexander miért lép ki a stábból, de a TV Guide értesülése szerint nem közös megegyezésről van szó, a színésznőnek nézeteltérései támadhattak a producerekkel. A tévés magazin arról is beszámol, hogy az alkotók már keresik az új orvosszakértőt, akiről elképzlehető, hogy férfi lesz.

Khandi Alexander egy-egy epizód erejéig a másik két Helyszínelők-ben is feltűnt, előtte pedig a Vészhelyzet-ben láthattuk Jackie Robbins szerepében.