Vágólapra másolva!
Csütörtök este elindult a Grace klinika internetes spin-offja, a Seattle Grace: On Call - ami külön jó hír, hogy Magyarországról is nézhető.
Vágólapra másolva!

November 19-én tette fel honlapjára az ABC a Seattle Grace: On Call első részét, amelyet - amerikai weblapok sok más videós tartalmával ellentétben - itthonról is megtekinthetünk. A továbbiakban szerdánként számíthatnak egy-egy új részre a nézők.

A websorozat a Grace klinika rendhagyó spin-offja, négy-öt percben, (ál)dokumentarista stílusban ábrázol olyan eseményeket, amelyek valamilyen módon utalnak az anyasorozatban látottakra. A történéseknek többnyire a dokik kedvenc kricsmije, a Joe által vezetett Emerald City Bar ad helyet.

"A célunk a websorozattal, hogy kitágítsuk a Grace klinika univerzumát - azáltal, hogy a különféle történéseket egyéni perspektívából mutatjuk be, párhuzamosan az eredeti show cselekményével. Direkt az internetre dolgozunk, négy-öt percbe kell bezsúfolni mindazt, amit a rajongók szeretnek a Grace kliniká-ban" - mondta a sorozat alkotója, Shonda Rhimes a Broadcasting & Cable-nek.

A websorozatból egyelőre hat epizódot rendelt meg az ABC, de siker esetén nyilván több is lehet belőle - a csatorna már így is tervezi, hogy werkfilmekben pár kulisszatitkot is elárul a forgatásról, de erre valószínűleg már csak januárban kerül sor.