Nem pihen a High School Musical írója

Vágólapra másolva!
A Nickelodeon megrendelt egy pilotot, melyet a High School Musical-filmek írója jegyez.
Vágólapra másolva!

A Nickelodeon leadta a megrendelést a Summer Camp című pilotra, amely - címének megfelelően - egy nyári táborban játszódik. A hangulatot mindenki el tudja képzelni, aki gyerekkorában valaha is távol került egy-két hétre a szüleitől.

A félórás részekből álló vígjátéksorozatot - illetve egyelőre a tesztepizódot - Peter Barsocchini jegyzi, aki a magyarul olykor Szerelmes hangjegyek-nek fordított High School Musical-ért is felelős. Barsocchini az ismert sztori negyedik részét már újra tévére írja, emellett dolgozik a Summer Camp-en.

"Ez egy remek lehetőség arra, hogy humoros és érzelmes részről is bemutassuk azt az élményt, amikor a gyerekek először kerülnek el otthonról" - mondta a projektről az író a Hollywood Reporternek. A sorozat forgatását ebben a hónapban kezdik meg Malibun.

Megvan rá az esély, hogy a Summer Camp nagy siker lesz a tiniknél, hisz a High School Musical-t egyenesen imádják: a második rész 2007-ben ment le a Disney Channelön, és a maga 17,24 millió nézőjével a legnézettebb kábeltévés adássá vált - igaz, a rekordot azóta már többször megdöntötték.