Imádják Charlie Sheen sorozatát az amerikai elítéltek

Vágólapra másolva!
Charlie Harper figuráját szeretik az amerikai börtönökben, mert rosszfiú, sokat csajozik, és minden problémát hamar megold. A karakter tulajdonosa hamarosan a rácsok mögött találkozhat rajongóival.
Vágólapra másolva!

A családon belüli erőszakkal vádolt színész (az előzményekről itt olvashat), miután megegyezett az ügyét tárgyaló bírósággal, 30 napos börtönbüntetésre vonul a közeljövőben, még sorozata újabb évadjának forgatása előtt. Amerikai lapok szerint egyáltalán nem csökkent a színész népszerűsége a kínos eset után, az elítéltek szerint például a Két pasi - meg egy kicsi egy nagyszerű széria, a börtönökben szívesen nézik.

A coloradói Aspen fegyintézetében tölt majd el egy hónapot a színész, de jó magaviselet esetén már 17 nap után szabadulhat. A Fox News egy korábbi elítélt, Dan Berry blogjára hivatkozva arról ír, hogy Sheen igen népszerű a börtönökben, úgy vélik, hogy ő a "legmenőbb és legviccesebb" fickó. A lap megszólaltat egy fegyőrt is, aki szerint nagy ribillió törne ki, ha a sorozat alatt valaki átkapcsolna más csatornára. A börtön dolgozója szerint a rabok főleg sportműsort néznek, és minden olyat, ahol alulöltözött nők bukkanhatnak fel - a Két pasi - meg egy kicsi-ben pedig sok szépség szerepel. A lap egy pszichológust is felkeresett, aki szerint a rabok tudnának azonosulni Sheen sorozatbéli figurájával, mivel tipikusan rosszfiú, csibész, gyakran kerül bajba, de mindig kimászik a csávából.

Sheen sajtósa nem lepődött meg azon a híren, hogy a fegyencek szeretik Charlie Harper csajozós karakterét, szerinte a sorozat évek óta a top 10-ben van, és rettenő népszerű, függetlenül attól, ki hol él az Egyesült Államokon belül.