Eva Longoria nem érti vádaskodó kolléganőjét

Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ből haraggal távozó Nicollette Sheridan szerint a sorozat producere ízléstelenül poénkodott Eva Longoria esküvőjén - a Gaby Solist alakító színésznő viszont védi a főnökét.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek-ből jó ideje kiírt Nicollette Sheridan és a sorozat ötletgazdája, producere, Marc Cherry között régóta megy a verbális csetepaté (erről itt olvashat többet). A TMZ birtokába került iratok szerint Tony Parker és Eva Longoria esküvőjén a főnök azzal tréfálkozott, hogy Parker alighanem meleg, ha képes feleségül venni egy ilyen "apró, kicsi lányt, mellek nélkül, aki úgy néz ki, mint egy fiúcska".

Longoria (a képen) George Lopez tévéshow-jában jelezte, hogy szeretne kimaradni ebből a csatározásból. Ő úgy emlékszik, hogy Cherry mondott tósztot az esküvőjén, amelyben - ahogy az szokás - viccelődött is. Szerinte amit a szőke színésznő emleget, nem hangzott el, sőt, mindenki nevetgélt a producer szövege után.

Sheridan 2010 áprilisában nyújtotta be keresetét, azt állítva, hogy Cherry egy alkalommal megütötte őt a forgatáson (miután a színésznő kérdezett valamit a forgatókönyvről), és egyébként is "rendkívül sértőn és agresszíven" viselkedett a neki dolgozó stábtagokkal. A sértett - a TMZ információi szerint - több mint 20 millió dolláros kártérítést követelt.